Yamaha  YZ450F

Cijena:63.900,00kn
YZ450F
YZ450FYZ450FYZ450FYZ450FYZ450FYZ450FYZ450FYZ450F

Opis

Brži i odzivniji. 2014 YZ450F predstavlja vrh našeg znanja, iskustva i strasti prema off-road natjecanju. Ovo je ultimativni motocikl. Novi YZ450F u potpunosti je prerađen i odlikuje ga najnovija tehnologija te najsnažniji elementi samog motocikla. Inovativno ubrizgavanje goriva je prerađeno za više iskoristive snage dok je oblik ispušne grane samo jedna od novih karakteristika koje doprinose centralizaciji mase cjelokupnog motocikla. Okvir je također potpuno novi. Zadnji koš i mjenjački sustav su također redizajnirani, spremnik goriva je premješten zajedno s uglađenim plastikama oklopa. Sve ovo čini ovaj motocikl fantastičnim oružjem za stazu.

Zahtjevi koje trkači postavljaju pred svoje motocikle su uvijek isti: brži, lakši i jednostavniji. S ovom novom YZ ponudom, Yamaha misli dva koraka unaprijed. Želimo biti predvodnici, baš kao i Vi, baš kao i oni. Yamaha je pozorno pratila događanja na stazi te je unaprijedila YZ tehnologiju do te mjere da jednostavno bolje od ovoga ne postoji. Ovo je bolji, iskoristljiviji i konkurentniji motocikl. Natjecanja su vrlo bitna, a Yamaha YZ motocross motocikli nude uzbuđenje. Brži, lakši, jednostavniji nego ikad prije.

Novi izgled za novo doba

Minimalistički, dostupan, s oštrim linijama. Kao dizajnerski koncept. Izgled govori „idemo se utrkivati“ te je dodatno naglašen novim bočnim panelima, usisu zraka te stražnjim blatobranom. Po prvi puta Yamaha koristi ‘in-mold’ tehnologiju grafika na motociklu. Izgledaju odlično i iznimno su otporne.

Revidirani 450 ccm agregat

Agregat s FI sustavom ubrizgavanja goriva, 4 ventila i DOHC sustavom od sada nudi više snage. Performanse u kombinaciji s novim prijenosnim omjerima nude pregršt okretnog momenta sa snažnim osjećajem ubrzanja od treće brzine naviše. Dorađen mjenjački sustav smanjuje gubitke u prijenosu te osigurava uglađenu izmjenu brzina.

Posve novi aluminijski okvir

Bolje povratne informacije zahvaljujući okviru preuzetom od YZ250F. Novi prigušivač ispuha dozvoljava ugradnju kraćeg repa doprinoseći centralizaciji mase. Poboljšanja u ovjesu odnose se na nove opruge unutar vilica s većom 22 mm osovinom kotača. YZ450F ima izuzetan grip na off-road stazi.

Mala masa

Kombinacija novog okvira te dorađenih drugih elemenata na YZ450F doprinose smanjenju mase te osjećaju lakoće prilikom upravljanja. Upotreba uljne pumpe eliminira potrebu za spremnikom ulja dok hladnjak zraka i skraćeni rep predstavljaju dodatan primjer kako je YZ450F olakšan i dorađen.

Centralizirana masa

2014 YZ450F karakterizira najbolja dosad centralizirana masa. Shodno tome i najbolja iskoristivost. Odmah ćete uočiti premještanje 7.5 litarnog spremnika goriva unutar samog motocikla. Novi spremnik i dalje pruža laku dostupnost zračnom filteru za lakše servisiranje. Ovo je snaga i performanse YZ450F u odijelu od YZ250F.

Detalji:

  • Modificirani 450 ccm agregat i mjenjačka kutija
  • Unaprijeđena centralizacija mase zahvaljujući okviru i ispuhu
  • Više uzbuđenja, povratnih informacija i bolje ležanje
  • Najnovija generacija ubrizgavanja goriva
  • Alu okvir koji smanjuje masu
  • Uglađeni stil i grafike
  • Opcijski YZ "MX Power Tuner" za dodatno podešavanje

Cijena *

YZ 450F 63.900 (s PDV-om)

* Sve gore navedene cijene su gotovinske maloprodajne cijene

Specifikacije

Agregat

Zapremina 449.7 cm³
Sustav hlađenja Hlađenje tekućinom
Tip agregata 4 takta, DOHC, 4 ventila, 1 cilindar
Promjer x hod 97.0 mm x 68.5 mm
Omjer kompresije 12.5 : 1
Podmazivanje Uljna pumpa
Napajanje gorivom Ubrizgavanje goriva
Spojka Mokra, višelamelna
Sustav paljenja TCI
Sustav pokretanja Nožno
Sustav prijenosa 5 brzina
Pogon Lanac
Spremnik za gorivo 7.5 lit
Spremnik za ulje 0.9 lit

Šasija

Okvir Aluminijski s dvostrukim gredama
Sustav prednjeg ovjesa USD teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda
310 mm
Kut prednje vilice 27º 25
Predtrag
122 mm
Sustav stražnjeg ovjesa Njihajuća ruka, (link suspenzija)
Hod ovjesa straga 310 mm
Prednja kočnica Jednostruki disk, Ø 250 mm
Stražnja kočnica Jednostruki disk, Ø 245 mm
Prednja guma 80/100-21 MS32
Stražnja guma 110/90-19 MS32

Dimenzije

Ukupna dužina 2.180 mm
Ukupna širina 825 mm
Ukupna visina 1.280 mm
Visina sjedala 965 mm
Međuosovinski razmak 1.480 mm
Min. udaljenost od tla 335 mm
Ukupna težina 111 kg