Yamaha  XVS1300 Custom

Cijena:97.900,00kn
XVS1300 Custom
XVS1300 CustomXVS1300 CustomXVS1300 CustomXVS1300 CustomXVS1300 CustomXVS1300 CustomXVS1300 Custom

Opis

Samo jedan pogled na ovaj radikalan cruiser je dovoljan kako bi se uvjerili da je ovo iznimno poseban motocikl. S izduženim i polegnutim prednjim krajem te velikim V-2 agregatom, XVS1300 Custom dolazi u originalnom chopper stilu koji je u svojoj, posebnoj klasi. Na bilo koji način gledali, ovaj motocikl ima ozbiljan stav. Opremljen iznimno niskim sjedalom i upravljačem pomaknutim unazad, dugačak i nizak okvir je napravljen za jednostavno rukovanje po gradu te izvrsnu stabilnost pri većim brzinama. Visokonapredan 1.304 ccm agregat hlađen tekućinom puca od snage. S laganim kotačima i niskoprofilnim gumama, XVS1300 Custom je spreman za vožnju.

Ovaj ekstreman cruiser zasigurno će osnažiti Yamaha poziciju u custom svijetu. Tek nekolicina motocikala može se mjeriti s XVS1300 Custom jedinstvenoj mješavini autentičnog stila, visoke tehnologije i snažnih performansi. Koristeći naprednu geometriju upravljanja, uspjeli smo napraviti dugačak i nizak okvir s produljenim prednjim krajem koji pruža iznimnu stabilnost pri visokim brzinama zajedno s lakoćom upravljanja pri malim brzinama kretanja. Upečatljiv 1.304 ccm V-2 agregat je snažan te kombinira zračno hlađeni stil s tehnologijom hlađenja tekućinom. S čeličnim blatobranima te klasičnim spremnikom goriva, ovaj autentičan custom motocikl je zamišljen za cruiser vožnju. I spreman za prerade.

Lijevani alu naplatci i diskovi velikog promjera

Dinamični lijevani aluminijski naplatci s 5 krakova naglašavaju poseban stav ovog cruisera - za optimalnu trakciju s agresivnim izgledom, 18'' stražnji kotač je opremljen niskoprofilnom gumom širine 210 mm. S 320 mm prednjim diskom te 310 mm stražnjim diskom, ovaj karizmatični cruiser ima ozbiljnu zaustavnu snagu.

Tih i učinkovit remeni prijenos

Uglađeni 5 brzinski sustav prijenosa prenosi snažan okretni moment na stražnji kotač putem učinkovitog remenog prijenosa. Osim što je sam sustav prijenosa tih i čist, izdržljiv i dugotrajan remen također zahtjeva minimalno održavanje. Na ovom motociklu je sve napravljeno za uživanje.

Pogodan za prerade

U standardnoj izvedbi, XVS1300 Custom je jedan od najljepših i neodoljivih V-2 cruiser modela na ulici. Ako želite otići korak dalje, ovo je idealan motocikl za prerade. Čelični blatobrani sprijeda i straga mogu se skratiti, modificirati i obojati kako bi odgovarali Vašem stilu. Yamaha također nudi i raznu dodatnu opremu kako bi stvorili svoj ultimativan custom model.

Izbačene vilice za autentičan chopper izgled

Radikalno stilizirani prednji kraj karakterizira nagib prednje vilice od 40 stupnjeva koji pridonosi autentičnom chopper izgledu te zahtijeva pažnju. Parkiran u centru grada ili vožnjom po autocesti, svega nekoliko motocikala ima toliko izražen stav kao XVS1300 Custom. Iznimno cool motocikl također karakterizira upravljač pomaknut prema vozaču kao i prednji kotač velikog promjera.

21 colni prednji kotač i nisko sjedalo

Za autentičan cruiser stil za opuštene karakteristike rukovanja, dugačka i niska šasija modela XVS1300 Custom je opremljena s velikim, 21'' prednjim kotačem koji naglašava izbačeni prednji kraj. Sa svega 670 mm visine, dvostruko sjedalo doprinosi brzom spuštanju obje noge na pod prilikom stajanja, za dodatan komfor.

Snažan 1.304 ccm V-2 agregat

Srce ovog autentičnog novog cruiser modela predstavlja snažan 1.304 ccm V-2 agregat od 60 stupnjeva, SOHC, hlađenim tekućinom koji kombinira klasičan cruiser izgled s najmodernijom tehnologijom. Ovaj agregat s ubrizgavanjem goriva proizvodi ogroman okretni moment pri niskim i srednjim br/okr za izvanredne performanse te jednostavan užitak vožnje.

Stabilnost i agilnost

Geometrija okvira na XVS1300 dizajnirana je kako bi ovaj snažan V-2 motocikl bio iznimno agilan i jednostavan za vožnju. Izbačene prednje vilice osiguravaju izvrsnu stabilnost na liniji dok poseban dizajn trokuta za prihvat vilica - u kombinaciji s niskim centrom gravitacije samog motocikla - osiguravaju agilno rukovanje pri nižim brzinama.

Izgled zračno hlađenog agregata, učinkovitost vodenog hlađenja

Tekućinom hlađeni V-2 agregat predstavlja mješavinu stilova s naprednom tehnologijom kao niti jedan cruiser do sada. Velika rebra na cilindrima za ‘zračno hlađenje’ pružaju klasičan, retro izgled, dok skrivene cijevi i prolazi za rashladnu tekućinu unutar agregata pružaju povećanje performansi i veću učinkovitost što je i inače povezano s vodenim hlađenjem.

Detalji:
  • Produljene prednje vilice za klasičan chopper izgled
  • Idealan za preradu
  • 1.304 ccm V-2 agregat hlađen tekućinom s visokim okretnim momentom
  • Agilne i jednostavne performanse rukovanja
  • Izvrstan izgled i dostupan cijenom
  • Dugačak i nizak cruiser okvir
  • Nisko sjedalo i upravljač pomaknut unazad
  • Čist i tih završni remeni prijenos
  • Prednji kotač od 21''
  • Lagani aluminijski naplatci s 5 krakova
  • Široka 210 stražnja guma niskog profila
  • Disk kočnice velikog promjera, 320 mm sprijeda / 310 mm straga