Yamaha  D'elight 125

Cijena:19.900,00kn
D
DDDDDDD

Opis

Lijep i stiliziran novi D'elight zaista pripada posebnoj klasi skutera. Klasične linije pružaju bezvremensku sliku koja nikada ne zastarjeva - ali ono što zaista krasi ovaj chic urbani skuter je kombinacija ultra kompaktnog okvira sa snažnim i živahnim agregatom. S niskim sjedalom i težinom od svega 98 kg, D'elight se vozi kao 50 ccm skuter, što ga čini laganim za vožnju po gradu. A kada trebate snagu, tih i ekonomičan 114 ccm 4-taktni agregat pruža performanse klase 125 ccm. Uz ugrađenu Yamaha kvalitetu, iznimno povoljan D'elight zaista ima sve što je potrebno!

Stiliziran i dostupan skuter kombinira klasičan izgled i Yamaha kvalitetu. S ultra kompaktnim okvirom i niskim sjedalom, novi D'elight donosi agilnost 50 ccm skutera i performanse 125 ccm modela. Retro stilizirano prednje svjetlo, bijeli instrumenti te stilizirano stražnje svjetlo doprinose bezvremenskom dobrom izgledu - dok karakteristike kao spremište ispod sjedala, otvoreno spremište za rukavice i oslonci za noge suvozača osiguravaju funkcionalnost i moderan izgled. Prednja disk kočnica, aluminijski naplatci te živahan i štedljiv 114 ccm, 4-taktni agregat, novi D'elight nudi jaku puno za malu cijenu.

 

Idealan

D'elight ima toliko toga za ponuditi novim i postojećim vlasnicima skutera. Novi vozači će zasigurno cijeniti lakoću upravljanja i nisko sjedalo koje dozvoljava siguran pristup tlu nogama. Iskusni vozači će primijetiti uglađenu snagu, jednostavno rukovanje te svakodnevnu praktičnost na ovom stiliziranom skuteru.

Klasičan stil i Yamaha kvaliteta

Klasično stilizirani oklopi, novi D'elight kombinira dobar izgled s Yamaha kvalitetom. Retro prednje svjetlo i instrumenti dodaju dašak stila dok štitnici za noge štite od vjetra. U ponudi je također mnogo dodatne opreme s kojom možete personalizirati ovaj chic skuter kako bi odgovarao Vašem stilu.

Tih i ekonomičan 114 ccm, 4 taktni agregat

Novi D'elight pogoni tih 114 ccm zračno hlađeni 4-taktni agregat kojeg karakterizira uglađeno ubrzanje te zavidna krajnja brzina. Jednostavan i pouzdan zračno hlađeni agregat ima niske troškove održavanja što ovaj skuter čini još atraktivnijim budućim vlasnicima.

Dostupan i jednostavan za vožnju

Lagana agilnost ovoga skutera čini ga idealnim za grad i gradske gužve. S težinom od svega 98 kg, ovaj 114 ccm, 4-taktni agregat jedan je od najlakših za vožnju skutera u svojoj klasi. S atraktivnom cijenom te ekonomičnim agregatom, štedite vrijeme i novac zabavljajući se!

Svakodnevna praktičnost

Dvostruko sjedalo pruža dovoljno komfora za vožnju u dvoje, te s visinom od svega 755 mm čini manevriranje te silaženje sa skutera jednostavnim. Retro stilizirano prednje svjetlo, stražnje svjetlo i instrumenti izgledaju stvarno cool na cesti - a za svakodnevnu praktičnost tu je spremište ispod sjedala kao i priručno spremište za rukavice.

Alu naplatci i prednja disk kočnica

Ovo je možda povoljan skuter ali mislimo da ćete biti iznenađeni s visokom završnom kvalitetom. Stilizirani oklopi s retro elementima pružaju osjećaj kvalitete. Lagani alu naplatci s tri kraka te prednja kočnica velikog promjera od 180 mm razdvajaju D'elight od jeftinih modela skutera.

Detalji:

  • Klasičan stil i suvremeni dizajn
  • Dostupan gradski skuter
  • Kompaktne dimenzije okvira
  • Tih i ekonomičan 114 ccm, 4-taktni agregat
  • Spremište ispod sjedala
  • 180 mm prednja disk kočnica
  • Nisko sjedalo
  • Lako upravljanje
  • Snaga klase 125 ccm, agilnost klase 50 cc

Cijena

D'elight
19.990 kn (s PDV-om)

Sve navedene cijene su gotovinske maloprodajne cijene.

Specifikacije

Agregat

Zapremina 114 ccm
Sustav hlađenja Zračno hlađenje
Tip agregata 1 cilindar, 4 takta, SOHC, 2 ventila
Promjer x hod 50.0 mm x 57.9 mm
Omjer kompresije 9.3 : 1
Max. snaga 5.3 kW @ 7.000 okr/min
Max. okretni moment 7.6 Nm @ 5.500 okr/min
Podmazivanje Uljna pumpa
Napajanje gorivom Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja TCI
Sustav pokretanja Električno
Sustav prijenosa Automatski, V remen
Spremnik za gorivo 4.4 litara

Šasija

Okvir
Čelični
Sustav prednjeg ovjesa Teleskopske vilice
Sustav stražnjeg ovjesa Njihajuća ruka
Prednja kočnica Jednostruki disk, Ø 180 mm
Stražnja kočnica

Bubanj, Ø 130 mm

Prednja guma 90/90-12
Stražnja guma 90/90-12
Hod ovjesa sprijeda 80 mm
Hod ovjesa straga 70 mm

Dimenzije

Ukupna dužina 1.835 mm
Ukupna širina 685 mm
Ukupna visina 1.080 mm
Visina sjedala 755 mm
Međuosovinski razmak 1.250 mm
Min. udaljenost od tla 115 mm
Ukupna težina 98 kg