Yamaha  X-MAX 400 ABS

Cijena:55.500,00kn
X-MAX 400 ABS
X-MAX 400 ABSX-MAX 400 ABSX-MAX 400 ABSX-MAX 400 ABSX-MAX 400 ABSX-MAX 400 ABSX-MAX 400 ABSX-MAX 400 ABS

Opis

X-MAX 400 je stigao. Ovo je X-MAX nove generacije. S dinamičnim novim oklopima, laganim okvirom s prepoznatljivim Yamaha X-MAX DNK, ovaj novi i svestrani skuter visokih performansi je napravljen kako bi Vas oduševio i uzbudio Vaša osjetila! Snažan 400 ccm agregat i lagani okvir doprinose sportskim performansama s agilnim rukovanjem i mogućnošću brzog preticanja. Od brze gradske vožnje do vikend putovanja, ovaj maxi skuter oštrih linija može sve. Ispod sjedala je spremište za dvije integralne kacige što čini X-MAX 400 praktičnim i stiliziranim. S dvostrukim plivajućim prednjim disk kočnicama, LED svijetlima sprijeda i straga kao i visokonaprednim instrumentima, ovaj skuter je napravljen kako bi impresionirao.

Yamaha inovativni 'MAX' modeli doprinose ugodnijem životu u velikom gradu. Sada smo proizveli dinamičan novi X-MAX 400. Ovaj prestižan maxi skuter donosi performanse, kvalitetu i dizajn na ulicu. Snažan 400 ccm agregat pruža puno snage prilikom preticanja kao i za postizanje visoke krajnje brzine. S kompaktnim okvirom i malom težinom, X-MAX 400 je iznimno jednostavan i okretan u gradu. Ispod sjedala je dovoljno mjesta za pohranu dvije integralne kacige. S uglađenim oklopima kao i LED prednjim i stražnjim svjetlima, X-MAX 400 je novi i svestrani skuter visokih performansi.

Najkompaktniji skuter u svojoj klasi

Bilo da vozite u gradu ili po autoputu, dodatan teret je bespotreban. Dizajnirali smo okvir X-MAX 400 da bude najlakši i najkompaktniji u svojoj klasi. Rezultat je agilan i ekonomičan maxi skuter koji pruža iznimnu zabavu u vožnji.

Premium kvaliteta i visoke specifikacije

Ovaj dinamičan maxi skuter ne samo da doprinosi najboljim performansama u klasi, ovo je jedan od najluksuznijih dostupnih skutera s premium kvalitetom. Stepenasto dvostruko sjedalo doprinosi komforu, uspravnoj poziciji sjedenja. Karakteristike kao instrment tabla u automobilskom stilu te LED svijetla sprijeda i straga naglašavaju kvalitetu ovog skutera.

Savršena uravnoteženost

Današnji vozači trebaju skuter koji mogu koristiti sedam dana u tjednu te u raznim situacijama. X-MAX 400 je zamišljen da ponudi upravo to. Kombinacija snažnog pogonskog agregata u laganom okviru zajedno s visokom razinom komfora i spremištem ispod sjedala za dvije integralne kacige pruža savršenu kombinacija performansi, ekonomičnosti, stila i funkcionalnosti.

Dinamičan novi stil

X-MAX 400 je napravljen kako bi impresionirao iz svakog kuta gledanja. Sportski i sofisticirani novi oklopi razvijeni su koristeći DNK dizajn od naših modela X-MAX i TMAX. Pri visokim brzinama prednji oklop i vjetrobran štite vozača i suputnika od vjetra dok prostrana podnica i stepenasto dvostruko sjedalo doprinose visokim razinama komfora.

250 ccm okretnost, 400 ccm snaga

Dobro pogledajte novi X-MAX 400 i zasigurno ćete primijetiti kako je ovo premium skuter namijenjen vozačima koji očekuju najviše. Mala težina i kompaktne dimenzije čine ovaj dinamičan model iznimno okretnim na gradskim ulicama. Kompaktan okvir doprinosi izvrsnoj stabilnosti na otvorenoj cesti.

Snažan i ekonomičan 400 ccm agregat

Pokretačka snaga iza ovog dinamičnog i svestranog novog skutera je 4-taktni pogonski agregat s jednim cilindrom, hlađen tekućinom te DOHC sustavom s 4 ventila koji proizvodi čak 54% više snage u odnosu na X-MAX 250. Ovaj agregat doprinosi izvrsnom ubrzanju te adekvatnoj snazi za preticanja - kao i visoku krajnju brzinu na duljim putovanjima.

Ponuda kvalitetne dodatne opreme

Yamaha je razvila ponudu sportske i putne dodatne opreme kako bi vlasnici X-MAX 400 personalizirali svoj skuter i prilagodili ga svojim potrebama, ukusu i zahtjevima. Molimo posjetite svog Yamaha trgovca za sve dodatne informacije o najnovijoj ponudi dodatne opreme koja uključuju i Akrapovič "slip-on" ispušne sustave, vjetrobrane, spremnike, sjedala, zaštite i puno više.

Detalji:

  • Dinamičan i svestran skuter
  • Sportski, sofisticirani i aerodinamični oklopi
  • Snažan i novi 400 ccm agregat
  • Snažna ubrzanja i visoka putna brzina
  • Idealna mješavina stila, performansi i funkcionalnosti
  • Najlakši i najkompaktniji skuter u klasi
  • Jednostavno i lagano rukovanje
  • Upečatljiva stabilnost pri visokim brzinama
  • Spremište ispod sjedala za dvije integralne kacige
  • Dvostruki prednji plivajući diskovi za snažno zaustavljanje
  • Upotreba visokokvalitetnih materijala
  • LED pozicijska svjetla i LED stražnje svjetlo

Cijena*

X-MAX 400 ABS
55.500 kn (s PDV-om)

*Sve navedene cijene su gotovinske maloprodajne cijene.

Specifikacije

Šasija

Sustav prednjeg ovjesa Teleskopske vilice
Sustav stražnjeg ovjesa Njihajuća ruka
Prednja kočnica Dupli diskovi od 267 mm
Stražnja kočnica Disk od 267 mm
Prednja guma 120/70-15
Stražnja guma 150/70-13
Hod ovjesa sprijeda 110 mm
Hod ovjesa straga 110 mm

Agregat

Zapremina 395 ccm
Sustav hlađenja Vodeno hlađenje
Tip agregata 4 takta, 1 cilindar
Promjer x hod 83.0 mm x 73.0 mm
Omjer kompresije 10.6 ± 0.4 : 1
Max. snaga 23.18 kW @ 7.500 okr/min
Max. okretni moment 33.88 Nm @ 6.000 okr/min
Podmazivanje Uljna pumpa
Napajanje gorivom EFI
Sustav paljenja ECU
Sustav pokretanja Električno
Sustav prijenosa Automatski, V remen
Spremnik za gorivo 14.0 lit

Dimenzije

Ukupna dužina 2.190 mm
Ukupna širina 780 mm
Ukupna visina 1.385 mm
Visina sjedala 785 mm
Međuosovinski razmak 1.565 mm
Min. udaljenost od tla 105.0 mm
Ukupna težina 211 kg