Atv  Grizzly 700 EPS / SE

Cijena:83.500,00kn
Grizzly 700 EPS / SE
Grizzly 700 EPS / SEGrizzly 700 EPS / SEGrizzly 700 EPS / SEGrizzly 700 EPS / SEGrizzly 700 EPS / SEGrizzly 700 EPS / SEGrizzly 700 EPS / SEGrizzly 700 EPS / SE

Opis

Kada težak i zahtjevan posao zove, Grizzly 700 EPS spreman je kad i Vi. Lagan i snažan, ovaj ATV svladava svaki teren zahvaljujući Ultramatic sustavu prijenosa, neovisnom ovjesu dugog hoda na svim kotačima i jednostavnom prekidaču za odabir pogona iz 2WD u 4WD te način rada sa blokiranim diferencijalom. Mali radijus okretanja jamči potrebnu fleksibilnost a najbolje od svega, zahtijeva minimalno održavanje. Jednostavno rečeno, Grizzly 700 pomaže Vam u poslu. Čvrst je kao i Vi. Yamaha dodatna oprema, od vitla do ralice za snijeg, značajno pomaže u obavljanju posla. A za održavanje i servisiranje obratite se našoj mreži iskusnih servisera. "Special Edition" model dostupan je u "Sunset Metallic" boji s aluminijskim naplatcima.

Yamaha radna ATV vozila osmišljena su s jednim ciljem: pojednostaviti posao u ekstremnim uvjetima rada. Ova filozofija utkana je u svaki detalj. Kao agregati sa puno okretnog momenta kada nastavljate vožnju bez obzira na vrstu terena ili kada je teret koji prevozite zaista težak; tehnologija koja olakšava posao kao naprimjer automatski prijenos i servo upravljač (Electric Power Steering); te ergonomski dizajn, znači da ćete se osjećati ugodno nakon napornog radnog dana. Plus, ovo su vozila sa malom potrošnjom goriva i niskim troškovima održavanja. Yamaha radna ATV vozila neumorni su radni strojevi - ali to nisu sve što predstavljaju. Kada vrijeme dopusti, ova vozila mogu biti i izuzetno zabavna.

686 ccm, 4-taktni agregat

Maksimalan okretni moment dostupan je od malih okr/min. To znači povećanu trakciju - značajna karakteristika svih Yamaha 4-taktnih ATV agregata. Plus Ultramatic® sustav prijenosa koji automatski primjenjuje kočenje pogonskih kotača agregatom, te na taj način pruža sigurnost na strminama.

Yamaha EFI sustav

U srcu Yamaha EFI sustava, ECU (elektronska kontrolna jedinica) osigurava ulaz točno određene količine smjese goriva i zraka u komoru za sagorijevanje u svakom vremenu i u svim uvjetima. Rezultat je optimalna kombinacija uglađene snage i ekonomične potrošnje goriva.

Yamaha EPS sustav

Servo upravljač tj. EPS (Electronic Power Steering) sustav - upravo predstavljen od strane Yamahe - znatno smanjuje fizički napor pri rukovanju. Dodatan komfor koji pruža EPS sustav posebno je dobrodošao u dugim radnim danima.

On-Command® sustav pogona

Pritiskom na prekidač, On-Command® 2WD/4WD sustav pogona (sa blokadom diferencijala u 4WD modu) dozvoljava odabir pogona prema potrebi, za odličnu upravljivost i brzi prijelaz iz ugodne vožnje u oštro penjanje.

Podesivi ovjes dugog hoda

Ova vrsta naprednog ovjesa osigurava stalni kontakt gume s tlom - čak i na neravnoj podlozi. Većina Yamaha radnih ATV vozila ima dvostruku A ruku sprijeda sa podešavanjem predopterećenja kako bi se optimiziralo rukovanje, bez obzira na težinu koju morate prevesti na nosačima za teret.

Digitalni LCD višenamjenski zaslon

LCD zaslon prikazuje brojač radnih sati agregata te nudi točnu sliku o upotrebi. Ostala očitovanja zaslona obuhvaćaju vrijeme, ukupan prijeđeni put, mjerač puta, količinu goriva i prijenosni mod.

Nosači za teret

Nosači za prijevoz tereta vrlo su izdržljivi i mogu prevesti nevjerojatnih 130 kg tereta (45 kg sprijeda, 85 kg straga). Pored toga, prikolicom možete vući teret do nevjerojatnih 600kg.

Dodatna oprema za svaki posao

Praktična, izdržljiva i kvalitetna Yamaha dodatna oprema za ATV vozila: vitla, ralice, setovi svjetala i punjači akumulatora, radne rukavice...

Detalji:

 • 686 ccm, 4-taktni agregat
 • EPS sustav servo upravljača osjetljiva na brzinu
 • "On-Command®" sustav pogona
 • Potpuno neovisan ovjes na svim kotačima
 • "Ultramatic®" sustav prijenosa
 • "Override" prekidač za maksimalan br/okr u modu blokiranog diferencijala
 • Disk kočnice na svim kotačima
 • Niska potrošnja goriva
 • Najbolji omjer snage i težine
 • EFI sustav
 • Digitalni LCD višenamjenski zaslon & nosači za 130 kg tereta
 • "Sunset Metallic" sa aluminijskim naplatcima

Cijena *

Grizzly 700 EPS 83.500 Kn (sa PDV-om)
Grizzly 700 EPS Camo 87.000 Kn (sa PDV-om)
Grizzly 700 EPS SE 85.500 Kn (sa PDV-om)

Specifikacije

AGREGAT

Zapremina 686 ccm
Sustav hlađenja Vodeno hlađenje
Tip agregata 4 takta, 1 cilindar, SOHC, 4 ventila
Promjer x hod 102.0 mm x 84.0 mm
Omjer kompresije 9.2 : 1
Podmazivanje Uljna pumpa
Napajanje gorivom EFI
Sustav paljenja TCI, ECU
Sustav pokretanja Električno
Sustav prijenosa Ultramatic®, V-remen, kočenje agregatom, brzi i spori prijenos + hod unazad
Pogon Kardan, On-Command® 2WD/4WD/zaključavanje diferencijala
Spremnik za gorivo 20 lit
Spremnik za ulje 2.4 lit

ŠASIJA

Sustav prednjeg ovjesa Neovisna dvostruka A ruka, s podešavanjem predopterećenja u 5 položaja, 180 mm hod, 250 mm hod
Sustav stražnjeg ovjesa Neovisna dvostruka A ruka, s podešavanjem predopterećenja u 5 položaja, 230 mm hod, 280 mm hod
Prednja kočnica Dupli hidraulični diskovi
Stražnja kočnica Dupli hidraulični diskovi
Prednja guma AT 25 x 8 - 12
Stražnja guma AT 25 x 10 - 12


DIMENZIJE

Ukupna dužina 2.065 mm
Ukupna širina 1.180 mm
Ukupna visina