Atv  Grizzly 550 EPS

Cijena:73.500,00kn
Grizzly 550 EPS
Grizzly 550 EPSGrizzly 550 EPSGrizzly 550 EPSGrizzly 550 EPSGrizzly 550 EPSGrizzly 550 EPSGrizzly 550 EPSGrizzly 550 EPS

Opis

Dobra vijest za preofesionalce koji traže ozbiljnu snagu i pouzdanost: Grizzly 550 EPS upravo to predstavlja, a zahvaljujući EPS (Electronic Power Steering) sustavu servo upravljača, užitak rukovanja je zagarantiran - čak i nakon dugog radnog dana. Snažan 558 ccm agregat pruža veliki okretni moment potreban za pokretanje velikog tereta. Sa niskom potrošnjom goriva i velikim, 20 litarskim spremnikom goriva, nema potrebe za svakodnevnim nadolijevanjem goriva. Grizzly 550 EPS dizajniran je za maksimalnu pouzdanost sa minimalnim zahtjevima za održavanjem.

Yamaha radna ATV vozila osmišljena su s jednim ciljem: pojednostaviti posao u ekstremnim uvjetima rada. Ova filozofija utkana je u svaki detalj. Kao agregati sa puno okretnog momenta kada nastavljate vožnju bez obzira na vrstu terena ili kada je teret koji prevozite zaista težak; tehnologija koja olakšava posao kao naprimjer automatski prijenos i servo upravljač (Electric Power Steering); te ergonomski dizajn, znači da ćete se osjećati ugodno nakon napornog radnog dana. Plus, ovo su vozila sa malom potrošnjom goriva i niskim troškovima održavanja. Yamaha radna ATV vozila neumorni su radni strojevi - ali to nisu sve što predstavljaju. Kada vrijeme dopusti, ova vozila mogu biti i izuzetno zabavna.

Snaga i okretni moment

Maksimalan okretni moment dostupan je od malih okr/min. To znači povećanu trakciju - značajna karakteristika svih Yamaha 4-taktnih ATV agregata. Plus Ultramatic® sustav prijenosa koji automatski primjenjuje kočenje pogonskih kotača agregatom, te na taj način pruža sigurnost na strminama.

Yamaha EFI sustav

U srcu Yamaha EFI sustava, ECU (elektronska kontrolna jedinica) osigurava ulaz točno određene količine smjese goriva i zraka u komoru za sagorijevanje u svakom vremenu i u svim uvjetima. Rezultat je optimalna kombinacija uglađene snage i ekonomične potrošnje goriva.

Yamaha EPS sustav

Servo upravljač tj. EPS (Electronic Power Steering) sustav - upravo predstavljen od strane Yamahe - znatno smanjuje fizički napor pri rukovanju. Dodatan komfor koji pruža EPS sustav posebno je dobrodošao u dugim radnim danima.

On-Command® sustav pogona

Pritiskom na prekidač, On-Command® 2WD/4WD sustav pogona (sa blokadom diferencijala u 4WD modu) dozvoljava odabir pogona prema potrebi, za odličnu upravljivost i brzi prijelaz iz ugodne vožnje u oštro penjanje.

Podesivi ovjes dugog hoda

Ova vrsta naprednog ovjesa osigurava stalni kontakt gume s tlom - čak i na neravnoj podlozi. Većina Yamaha radnih ATV vozila ima dvostruku A ruku sprijeda sa podešavanjem predopterećenja kako bi se optimiziralo rukovanje, bez obzira na težinu koju morate prevesti na nosačima za teret.

Digitalni LCD višenamjenski zaslon

LCD zaslon prikazuje brojač radnih sati agregata te nudi točnu sliku o upotrebi. Ostala očitovanja zaslona obuhvaćaju vrijeme, ukupan prijeđeni put, mjerač puta, količinu goriva i prijenosni mod.

Nosači za teret

Nosači za prijevoz tereta vrlo su izdržljivi i mogu prevesti nevjerojatnih 130 kg tereta (45 kg sprijeda, 85 kg straga). Pored toga, prikolicom možete vući teret do nevjerojatnih 600kg.

Dodatna oprema

Praktična, izdržljiva i kvalitetna Yamaha dodatna oprema za ATV vozila: vitla, ralice, setovi svjetala i punjači akumulatora...

Detalji:

  • EPS sustav servo upravljača osjetljiva na brzinu
  • 558 ccm, 4-taktni agregat, hlađen tekućinom
  • Velika snaga, kompaktne dimenzije
  • Veliki okretni moment
  • "On-Command®" sustav pogona
  • "Ultramatic®" sustav prijenosa
  • Potpuno neovisan ovjes na svim kotačima
  • Spremnik goriva od 20 lit
  • Digitalni LCD višenamjenski zaslon
  • Niska potrošnja goriva
  • 130 kg maksimalnog opterećenja
  • Sposobnost vuče do 600 kg

Cijena *

Grizzly 550 EPS 73.500 Kn (sa PDV-om)
Grizzly 550 EPS Camo 77.900 Kn (sa PDV-om)
Grizzly 550 EPS SE 75.700 Kn (sa PDV-om)
Grizzly 550 EPS - homologacija 95.500 Kn (sa PDV-om)

* Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, informativne gotovinske maloprodajne cijene

Specifikacije

AGREGAT

Zapremina 558 ccm
Sustav hlađenja Vodeno hlađenje
Tip agregata 4 takta, 1 cilindar, SOHC, 4 ventila
Promjer x hod 92.0 mm x 84.0 mm
Omjer kompresije 9.3 : 1
Podmazivanje Uljna pumpa
Napajanje gorivom EFI
Sustav paljenja TCI, ECU
Sustav pokretanja Električno
Sustav prijenosa Ultramatic®, V-remen, kočenje agregatom, brzi i spori prijenos + hod unazad
Pogon Kardan, On-Command® 2WD/4WD/zaključavanje diferencijala
Spremnik za gorivo 20 lit
Spremnik za ulje 2.4 lit

ŠASIJA

Sustav prednjeg ovjesa Neovisna dvostruka A ruka, s podešavanjem predopterećenja u 5 položaja, 180 mm hod
Sustav stražnjeg ovjesa Neovisna dvostruka A ruka, s podešavanjem predopterećenja u 5 položaja, 230 mm hod
Prednja kočnica Dupli hidraulični diskovi
Stražnja kočnica Dupli hidraulični diskovi
Prednja guma AT 25 x 8 - 12
Stražnja guma AT 25 x 10 - 12

DIMENZIJE

Ukupna dužina 2.065 mm
Ukupna širina 1.180 mm
Ukupna visina 1.240 mm