Atv  Grizzly 300

Cijena:36.900,00kn
Grizzly 300
Grizzly 300Grizzly 300Grizzly 300Grizzly 300Grizzly 300Grizzly 300Grizzly 300Grizzly 300

Opis

Kada posao treba biti obavljen, bez obzira na uvjete, svoje povjerenje dajte robusnom i svestranom Grizzly 300. Agregat proizvodi impresivan okretni moment i trakciju u obliku kompaktnog i okretnog ATV vozila, koji se jednako dobro snalazi na pašnjacima kao i na strmim planinama. Ispod stilizirane vanjštine, Grizzly 300 je rafinirani stroj za fantastične performanse. Njegov automatski prijenos i mjenjački sklop – sa pojednostavljenim "brzim i sporim" omjerima postavki – eliminira potrebu za spojkom dok sustav ovjesa drži ATV čvrsto na tlu. Dodajte k tome druge karakteristike kao udobno sjedalo, prikladne nosače i dobili ste vozilo koje će Vam pomoći obaviti posao.

Yamaha radna ATV vozila osmišljena su s jednim ciljem: pojednostaviti posao u ekstremnim uvjetima rada. Ova filozofija utkana je u svaki detalj. Kao agregati sa puno okretnog momenta kada nastavljate vožnju bez obzira na vrstu terena ili kada je teret koji prevozite zaista težak; tehnologija koja olakšava posao kao naprimjer automatski prijenos i servo upravljač (Electric Power Steering); te ergonomski dizajn, znači da ćete se osječati ugodno nakon napornog radnog dana. Plus, ovo su vozila sa malom potrošnjom goriva i niskim troškovima održavanja. Yamaha radna ATV vozila neumorni su radni strojevi - ali to nisu sve što predstavljaju. Kada vrijeme dopusti, ova vozila mogu biti i izuzetno zabavna.

Agregat od 287 ccm, hlađen tekućinom

Dimenzije i gabariti Grizzly-a 300 ne odaju njegovu stvarnu snagu. 4-taktni agregat sa 1 cilindrom i 4 ventila isporučuje veliki okretni moment u srednjem režimu rada, za vuču pod punim opterećenjem. Pri većim brzinama nudi uvjerljivu i agilnu snagu za izvrstan osjećaj u vožnji. Balans osovina reducira vibracije i osigurava besprijekoran rad agregata.

Poboljšan mjenjački sklop

Glavna odlika Grizzly-a 300 je praktičnost. Centrifugalna spojka i CVT (Constantly Variable Transmission) sustav prijenosa zamjenjuju gnjavažu oko klasične izmjene brzina. Vozač bira spore (L) ili brze (H) prijenosne omjere, ovisno o tome treba li snagu za vuču težih tereta ili uglađenost za opuštenu vožnju. Stupanj prijenosa za hod unazad poboljšava manevriranje samog vozila.

Podesivi ovjes dugog hoda

Ovjes dugog hoda s dvostrukom "A" rukom osigurava stalni kontakt gume s tlom - čak i na neravnoj podlozi. Izvrsna stabilnost na pravcu i neutralan osjećaj na upravljaču sprječavaju umor vozača. Monocross stražnji ovjes može se podesiti prema teretu koji se prevozi kao i prema uvjetima vožnje.

Prednje i stražnje disk kočnice

Pouzdana vožnja je ona vožnja u kojoj ste sigurni da imate snažnu zaustavnu snagu kada Vam je potrebna. Grizzly 300 opremljen je odzivnim hidrauličnim disk kočnicama sprijeda (175 mm) i straga (220 mm). Izvanredan linearni odziv rezultat je posebno izrađenih kočionih pločica.

Napravljen za posao

Novi Grizzly 300 kombinira kompaktne dimenzije i jednostavnost rukovanja sa komfornim i prostranim sjedištem - čineći duge radne dane manje napornim.

Prednji i stražnji nosači za teret

Ravni čelični nosači ugrađeni na Grizzly 300 mogu prevesti do 20 kg tereta sprijeda i čak 45 kg straga. To je idealan način za prijevoz neophodnog alata bez potrebe za vučom prikolice.

Obilje vučne snage

Bilo da ste na farmi ili nekom sličnom radnom okruženju, Grizzly 300 kombinira karakteristike svojih malih dimenzija – agilnost i upravljivost – sa ozbiljnom vučnom snagom. Sposobnost rukovanja do 227 kg tereta, pomaže Vam u obavljanju posla bez obzira na radne uvjete.

Detalji:

  • 287 ccm agregat sa impresivnim okretnim momentom, hlađen tekućinom
  • Automatski CVT (Constantly Variable Transmission) sustav prijenosa
  • Nova mjenjačka kutija za optimalnu pokretljivost
  • Jednostavan za rukovanju
  • Hidraulične disk kočnice
  • 22-inčne Maxxis prednje i stražnje gume
  • Ovjes dugog hoda
  • Klasičan Grizzly stil
  • Profesionalan dizajn
  • Prednji (20 kg) i stražnji (45 kg) nosači

Cijena *

Grizzly 300 36.900 Kn (sa PDV-om)

* Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, informativne gotovinske maloprodajne cijene

Specifikacije

AGREGAT

Zapremina 287 ccm
Sustav hlađenja Vodeno hlađenje
Tip agregata 4 takta, 1 cilindar, SOHC, 2 ventila
Promjer x hod 75.0 mm x 65.0 mm
Omjer kompresije 8.6 : 1
Podmazivanje Uljna pumpa
Napajanje gorivom Karburator CVK32
Sustav paljenja CDI
Sustav pokretanja Električno
Sustav prijenosa Automatski CVT, L/H/N/R
Pogon Kardan, 2WD
Spremnik za gorivo 10.7 lit
Spremnik za ulje 1.4 lit

ŠASIJA

Sustav prednjeg ovjesa Neovisna dvostruka A ruka, 151 mm hod
Sustav stražnjeg ovjesa Njihajuća ruka, 141 mm hod
Prednja kočnica Dupli hidraulični diskovi
Stražnja kočnica Hidraulični disk
Prednja guma AT 22 x 7 - 10
Stražnja guma AT 22 x 10 - 9

DIMENZIJE

Ukupna dužina 1.895 mm
Ukupna širina 1.069 mm
Ukupna visina 1.124 mm
Visina sjedala 794 mm
Međuosovinski razmak 1.199 mm
Min. udaljenost od tla 136 mm