Atv  YFM90

Cijena:22.500,00kn
YFM90
YFM90YFM90YFM90YFM90YFM90YFM90YFM90YFM90

Opis

YFM90R možda je mali gabaritima ali je opremljen sa nekoliko karakteristika koje se mogu pronaći na većim Yamaha ATV vozilima - uključujući dvostruke A-ruke neovisnog prednjeg ovjesa, stražnja disk kočnica, CVT automatski sustav prijenosa i električno pokretanje. YFM90R pruža snagu i mnogo karakteristika koje jamče bezbrižnost. Jednostavan CDI "plug-in" podešava snagu agregata dok parkirna kočnica na upravljaču osigurava da YFM90R ostane tamo gdje ste ga i ostavili. Potpuno automatski prijenos čini vožnju jednostavnom što ga čini dječjim ATV-om kojeg vole i odrasli.

Istraživanje, svijet zabave i uzbudljivo iskustvo u prirodi s prijateljima - sve to Vam jamče Yamaha ATV vozila za slobodno vrijeme. Možete birati između sportskih i radnih modela. Od osnovnih modela do modela za iskusnije vozače. Postoji ATV vozilo za svačiji ukus i vozačko iskustvo. Svako ATV vozilo raspolaže tehnologijom i ergonomijom za svladavanje svih uvjeta vožnje kako biste mogli uživati u prirodi na opušten i ugodan način. A budući da naša ATV vozila troše malo goriva i zahtjevaju minimalno održavanje, Vi i Vaši prijatelji možete se jednostavno prepustiti avanturama i učiniti ih nezaboravnim.

Agregat sa minimalno održavanje

Djeca žele ATV koji je spreman za zabavu kada god oni požele. YFM90R karakterizira 88 ccm, 1-cilindričan, 4-taktni agregat koje je dizajniran za minimalno održavanje i pružanje maksimalne pouzdanosti. Prijenos snage vrši se pomoću pouzdanog lančanog sustava.

Električno pokretanje

Pokretanje je jednostavno kao i rukovanje ili održavanje. Nema potrebe za nespretnim nožnim pokretačem, jednostavno pritisnite prekidač i YFM90R spreman je za pokret. Idealno za početnike od 12 godina.

Jednostavan prijenos

Savršen za mlade i neiskusne vozače, potpuno automatski prijenos čini YFM90R jednostavnim za rukovanje. Ovo je posebno korisno kod duže vožnje gdje klasična izmjena brzina može nepotrebno zamarati.

Podesivi ovjes dugog hoda

Ova vrsta naprednog ovjesa osigurava stalni kontakt gume s tlom - čak i na neravnoj podlozi. Sa neovisnim prednjim ovjesom, kretanje jednog kotača ne utječe na kretanje drugog. Na taj način poboljšava se rukovanje i sigurnost tijekom vožnje.

Široki okvir i veliko odstojanje od tla

Kompaktan dizajn agregata i ovjes dugog hoda održava ovaj ATV visoko iznad tla. Široki okvir osigurava izvrsnu stabilnost. Snažne zaštitne ploče štite agregat i okvir od oštećenja.

Ergonomski dizajn

Rukovanje ATV vozilom zahtijeva rad neobične skupine mišića. Yamaha ATV vozila dizajnirana su za rukovanje skoro svim uzrastima vozača neovisno o tjelesnoj građi od 12 godina nadalje.

Detalji:

  • Potpuno automatski CVT prijenos
  • Električno pokretanje
  • Lančani prijenos
  • Parkirna kočnica
  • Limitator gasa
  • Stražnje hidraulične disk kočnice
  • Udobna ergonomija

Cijena *

YFM90R 22.500 Kn (sa PDV-om)

* Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, informativne gotovinske maloprodajne cijene

Specifikacije

AGREGAT

Zapremina 88 ccm
Sustav hlađenja Zračno hlađenje
Tip agregata 4 takta, 1 cilindar, 2 ventila, SOHC
Promjer x hod 47.0 mm x 51.0 mm
Omjer kompresije 10.2 : 1
Podmazivanje Uljna pumpa
Napajanje gorivom Karburator TK SVR 22 mm
Sustav paljenja DC-CDI
Sustav pokretanja Električno
Sustav prijenosa Automatik CVT
Pogon Lanac na stražnje kotače
Spremnik za gorivo 4.8 lit

ŠASIJA

Sustav prednjeg ovjesa Neovisna dvostruka ruka, 78 mm hod
Sustav stražnjeg ovjesa Njihajuća ruka 83 mm hod
Prednja kočnica Dvostruki zatvoreni bubanj
Stražnja kočnica Hidraulični disk
Prednja guma AT 18 x 7 - 8
Stražnja guma AT 18 x 9 - 8

DIMENZIJE

Ukupna dužina 1.490 mm
Ukupna širina 885 mm
Ukupna visina 910 mm
Visina sjedala 654 mm
Međuosovinski razmak 1.010 mm
Min. udaljenost od tla 100 mm
Ukupna težina 120 kg