Yamaha  PW 50

Cijena:11.600,00kn
PW 50
PW 50PW 50PW 50PW 50PW 50PW 50PW 50

Opis

Kada pričamo o dječjim motociklima, Yamaha je logičan izbor. S PW50 jasno je zašto ovaj 50 ccm, 2-taktni motocikl predstavlja prvi izbor djece i roditelja. Sigurnosne karakteristike uključuju podesivi gas koji dozvoljava roditeljima limitiranje krajnje brzine kako bi mladom vozaču bilo lakše upravljati - kardanski pogon zahtjeva minimum održavanja. Također, nema manualnih izmjena brzina o kojima bi trebalo brinuti, ovaj 50 ccm, 2-taktni agregat opremljen je potpuno automatskom mjenjačkom kutijom za jednostavne performanse. Teži samo 39 kg, ovaj lagani i kompaktni mini-motocikl idealan je za dječju zabavu dok se istovremeno razvijaju vozačke sposobnosti.

Svaki roditelj želi priuštiti svome djetetu najbolje stvari u životu. Ne postoji bolji mini motocikl za stjecanje prvog iskustva na dva kotača od PW50. Yamaha je predvodnik u proivodnji mini-motocikala već preko 25 godina, a bolji pogled na našu ponudu to i dokazuje. Za početnike, PW50 karaklterizira niz sigurnosnih značajki i dizajna što ih čini idealnim izborom za nove vozače. S tehnologijom koja zahtjeva tek minimum održavanja te poznatom Yamaha kvalitetom i pouzdanošću, ovo je zaista jednostavan i pristupačan ulaz u svijet motocikala.

Automatski 50 ccm, 2-taktni agregat

Lagani 50 ccm, 2-taktni agregat sa zračnim hlađenjem dizajniran je kako bi odgovarao potrebama mladih vozača. Uglađen i odzivan s potpuno automatskom mjenjačkom kutijom doprinosi prijateljskim performansama - jednostavno podešavanja gasa dozvoljava roditeljima podešavanja krajnje brzine, zavisno od vozačkog iskustva.

Pogonski kardan

Skoro svaka karakteristika na ovom nevjerojatnom malom motociklu dizajnirana je za jednostavnu vožnju. Kardanski prijenos je čist i tih te zahtjeva samo minimum održavanja.

Nisko sjedalo

S visinom sjedala od svega 485 mm i s ugodnom pozicijom vožnje, novi vozači će se osjećati kao kod kuće. Upravljač je sličan kao na biciklu, s rukovanjem stražnje kočnice pomoću lijeve ruke, te prednje kočnice pomoću desne ruke. Samo odvrnite gas i zabava može početi.

Kotači s 3 kraka

Iako teži svega 39 kg, ovo je čvrsti mali motocikl koji pruža veliku zabavu. 10-inčni kotači s tri kraka su snažni te jednostavni za čišćenje - a za grip, PW50 opremljen je širokim gumama.

Lagani i snažni polipropilenski oklopi

Kao i naši motocikli veće zapremine, PW50 opremljen je polipropilenskim oklopima koji kombiniraju čvrstoći i malu težinu. Prednji i stražnji blatobran kao i bočni paneli su u "racing blue" boji, dok svijetle grafike i bijela podloga za trkaći broj doprinose sportskom imidžu.

Napredan sustav ispuha

Ispuh karakterizira pokrov za dodatnu zaštitu. Također, smješten je blizu agregata za dodatan odmak od tla i poboljšanu zaštitu.

Jednostavno održavanje

Roditelji ne moraju brinuti o održavanju i tehničkim detaljima. Zaseban spremnik ulja znači da ne morate raditi mješavinu prije upotrebe dok lako dostupan agregat, snažni naplatci te kardanski pogon zahtijevaju zaista minimum održavanja.

Detalji:

  • 50 ccm, 2-taktni agregat sa potpuno automatskom mjenjačkom kutijom
  • Pouzdan kardanski pogon
  • Podešavanje gasa za dodatnu roditeljsku kontrolu
  • Lagano rukovanje i kompaktne dimenzije
  • Zaseban spremnik ulja
  • Yamaha dizajn, kvaliteta i pouzdanost

Cijena

PW 50 11.600 Kn (sa PDV-om) - za gotovinsko plaćanje

Specifikacije

Agregat

Zapremina 49 ccm
Sustav hlađenja Zračno hlađenje
Tip agregata 2 takta, 1 cilindar
Promjer x hod 40.0 mm x 39.2 mm
Omjer kompresije 6.0 : 1
Podmazivanje Yamaha Autolube
Napajanje gorivom Mikuni VM15/1
Spojka Mokra, centrifugalna, automatska
Sustav paljenja CDI
Sustav pokretanja Nožno
Sustav prijenosa Automatski
Pogon Kardan
Spremnik za gorivo 2 lit
Spremnik za ulje 0.35 lit

Šasija

Sustav prednjeg ovjesa Teleskopske vilice
Sustav stražnjeg ovjesa Njihajuća ruka
Prednja kočnica Bubanj
Stražnja kočnica Bubanj
Prednja guma 2.50-10-4PR
Stražnja guma 2.50-10-4PR
Hod ovjesa sprijeda 60 mm
Hod ovjesa straga 50 mm

Dimenzije

Ukupna dužina 1.245 mm
Ukupna širina 575 mm
Ukupna visina 715 mm
Visina sjedala 485 mm
Međuosovinski razmak 855 mm
Min. udaljenost od tla 105 mm
Ukupna težina 39 kg