Yamaha  Majesty 400 / ABS

Cijena:59.900,00kn
Majesty 400 / ABS
Majesty 400 / ABSMajesty 400 / ABSMajesty 400 / ABSMajesty 400 / ABSMajesty 400 / ABSMajesty 400 / ABSMajesty 400 / ABSMajesty 400 / ABS

Opis

Odaberite prvu klasu. Odaberite komfor i pouzdanost. Odaberite Majesty 400. Zahvaljujući lijevanom aluminijskom okviru i niskom težištu koje pridonosi odličnom rukovanju pri svim brzinama, aerodinamični oklopi s dvostrukim prednjim svjetlima smanjuju potrošnju goriva i štite od svih vremenskih neprilika. 395 ccm, 4-taktni, EFI agregat pruža uglađenu snagu dok dvostruke disk kočnice sprijeda nude snažnu zaustavnu snagu. Model sa ABS sustavom također je dostupan. Za duža putovanja tu je dvostruko, veliko i udobno sjedalo, instrument tabla u automobilskom stilu, spremište ispod sjedala za dvije integralne kacige i praktičan spremnik za rukavice. Dvostruki stražnji amortizeri garantiraju komfor u vožnji  a zahvaljujući velikom spremniku goriva, zaustavljanja su svedena na minimum. Sve ove karakteristike čine svako putovanje zaista posebnim.

Zamislite zabavu "sport-touring" motocikla sa svim prednostima skutera. Upravo to možete očekivati od Majesty 400. Veliki, tekućinom hlađeni agregat jamči odlične performanse u gradu i na otvorenoj cesti. Zahvaljujući Yamaha iskustvu u konstruiranju i izradi 4-taktnih agregata, ovaj agregat karakterizira pouzdanost, učinkovitost i male emisije ispušnih plinova. Prednja maska i visoki vizir nude izvrsnu zaštitu od vremenskih neprilika. Disk kočnice – dvostruke sprijeda i i jednostruka straga – značajno doprinose učinkovitom zaustavljanju Majesty 400. Modeli sa ABS sustavom nude više sigurnosti kod kočenja u mokrim uvjetima. No jedno je sigurno: iako se Majesty vozi kao skuter, on ima dušu pravog "sport-touring" motocikla.

Ergonomija i aerodinamika

Ergonomski dizajn Majesty 400 prostran je i dovoljno nizak kako bi svatko mogao nogama doseći pod. Aluminijski okvir nudi savršenu kombinaciju čvrstoće i male težine, dok aerodinamični oklopi nude odličnu zaštitu od vremenskih neprilika. Sa komfornim dvostrukim sjedalom, vozač i suvozač će stići na odredište svježi i opušteni.

Podesivi kočioni sustav

Sa dva velika kočiona diska sprijeda (267 mm) i jednim diskom straga (267 mm), zaustavljanje je brzo i snažno. Podesiva ručica kočnice dozvoljava individualno prilagođavanje prema Vašim željama. Modeli sa ABS sustavom također su dostupni te zadržavaju maksimalnu kotrolu rukovanja i stabilnost – čak i kod kočenja na mokroj podlozi.

Snažan, 395 ccm sa EFI sustavom

Aluminijski, 4-taktni agregat sa jednim cilindrom pruža uglađenu snagu i okretni moment od niskih br/okr agregata. Postavljen nisko u lijevanom okviru, doprinosi niskom težištu i sveukupno boljem rukovanju. EFI sustav i 4 ventila pružaju uglađenu isporuku snage, sa niskom potrošnjom i malim emisijama štetnih plinova.

Prepoznatljiva dvostruka prednja svjetla

Yamaha karakteristična dvostruka prednja svjetla i potpuno integrirano stražnje svjetlo daju ovom skuteru stilizirani i prepoznatljivi izgled. Svjetlosni sklopovi osiguravaju maksimalnu vidljivost što ovaj skuter ujedno čini i sigurnijim za dnevnu i noćnu vožnju.

Višestruki pretinci za pohranu stvari

Ispod udobnog i velikog sjedala dovoljno je mjesta za pohranu dvije integralne kacige, što ovaj skuter čini idealnim i za posao i za uživanju u slobodnom vremenu. Pretinac za rukavice može se zaključati, nalazi se ispred vozačevih koljena i nudi praktično spremište za odlaganje vrijednih predmeta i sitnica.

Instrument tabla u automobilskom stilu

Analogna instrument tabla u automobilskom stilu pruža izgled i osjećaj vrhunske kvalitete. Atraktivni pokazivači – uključujući brzinomjer i brojač okretaja – pružaju informacije o svemu što trebate znati, kako biste se mogli opustiti i uživati u vožnji.

Detalji:

  • Aluminijski 4-taktni agregat od 395 ccm s ubrizgavanjem goriva
  • Dvostruke prednje disk kočnice s podesivom ručicom na upravljaču
  • Aerodinamični oklopi na lijevanom aluminijskom okviru
  • Višestruki i prostrani spremnici
  • Privlačna instrument tabla
  • Prostrano i udobno dvostruko sjedalo
  • Dvostruka prednja svijetla i integrirano stražnje svjetlo
  • Veliki 14-inčni prednji i 13-inčni stražnji kotači
  • ABS sustav kao opcija

Cijena

Majesty 400 59.900 Kn (sa PDV-om)
Majesty 400 ABS
64.500 Kn (sa PDV-om)
Majesty 400 2012 akcija
57.500 Kn (sa PDV-om)
Majesty 400 ABS 2010 akcija 56.500 Kn (sa PDV-om)

Specifikacije

Agregat

Zapremina 395 ccm
Sustav hlađenja Vodeno hlađenje
Tip agregata 4 takta, DOHC, 1 cilindar
Promjer x hod 83.0 mm x 73.0 mm
Omjer kompresije 10.6 : 1
Max. snaga 25.0 kW (34 KS) @ 7.000 okr/min
Max. okretni moment 36.3 Nm (3.7 kg-m) @ 6.000 okr/min
Podmazivanje Uljna pumpa
Napajanje gorivom EFI
Sustav paljenja TCI
Sustav pokretanja Električno
Sustav prijenosa Automatski, V remen
Spremnik za gorivo 14 lit

Šasija

Sustav prednjeg ovjesa Teleskopska vilica
Sustav stražnjeg ovjesa Njihajuća ruka
Prednja kočnica Dupli diskovi od 267 mm
Stražnja kočnica Disk od 267 mm
Prednja guma 120/80-14
Stražnja guma 150/70-13
Hod ovjesa sprijeda 120 mm
Hod ovjesa straga 104 mm

Dimenzije

Ukupna dužina 2.230 mm
Ukupna širina 780 mm
Ukupna visina 1.380 mm
Visina sjedala 760 mm
Međuosovinski razmak 1.565 mm
Min. udaljenost od tla 120 mm
Suha težina 220 kg / ABS: 223 kg