Yamaha  Neo's 4T 2020

Cijena:18.990,00kn
Neo
NeoNeoNeoNeoNeoNeoNeoNeo

Inteligentno gradsko prijevozno sredstvo

Sva mjesta koja morate posjetiti i sve ljude koje morate upoznati, život može biti stresan. Ali Neo's 4 Vam može pomoći: ovo je pametan način za kretanje kroz grad. Odaberete li Neo’s 4, odabrali ste stil i jednostasvnost. Odaberete li Neo’s 4, odabrali ste 50 ccm, 4-taktni agregat koji je čist, tih i pouzdan. Sa elegantnim oklopima, ovo je pametan i sofisticirani način putovanja. Sve je podređeno komforu: od laganog dizajna do niskog sjedala i velikih 12-inčnih kotača sa 190 mm prednjom disk kočnicom i UBS (Unified Braking System) sustavom kočnica. Stil se očituje u detaljima, od uglađenog LCD zaslona sa plavim pozadinskim osvijetljenjem do upečatljivih aluminijskih naplataka. Suputnik ima dovoljno mjesta zahvaljujući velikom sjedalu, tu je i puno mjesta za pohranu ispod sjedala.

Kada je stil u pitanju, odgovor je Neo’s 4. Ovo je skuter s kojim ćete biti primjećeni, bez obzira gdje krenuli. S elegantnim linijama ovo je sofisticirani način za vožnju kroz grad – sa suputnikom ili bez njega. Oštre moderne linije kombinirane s laganim i kompaktnim dizajnom, zadovoljstvo je voziti ovaj skuter. Sa skuterom kao što je Neo’s 4, htjeli smo postići kombinaciju praktičnosti, inženjerske izvrsnosti i odgovornosti prema prirodi i okolišu. Učinkoviti 4-taktni, 50 ccm agregat je čist, tih i pouzdan – idealan način za gradsku vožnju, a obazriv je i prema Vašem novčaniku.

UBS sustav kočnica

Napravljen za vožnju gradskim ulicama sa stilom i u komforu, Neo's 4 karakterizira Yamaha UBS (Unified Braking System) sustav kočnica. Ova pametna tehnologija pruža više kontrola prilikom kočenja – bez obzira na uvjete – osiguravajući da se kočiona sila primjenjuje na prednju i stražnju kočnicu.

Stilizirani aluminijski naplatci

Savršeno pristaju elegantnim oklopima, aluminijski naplatci s pet krakova izgledaju odlično – sa širokim 12-inčnim gumama. Prednja disk kočnica od 190 mm, kombinirana s UBS (Unified Braking System) sustavom, nudi odličnu zaustavnu snagu i pružaju osjeća potpune kontrole nad skuterom.

4-taktni agregat, mala potrošnja, male emisije

Teško je odoljeti pobjedničkoj kombinaciji 4-taktne tehnologije, ekonomične potrošnje goriva i tihog rada. EFI sustav i hlađenje tekućinom 50 ccm agregata doprinosi isporuci snage – uz minimalne emisije štetnih plinova.

Lijepi oklopi

Sa elegantnim i upadljivim linijama, Neo's 4 je klasičar. Zapravo, ovaj skuter ćete zasigurno odmah prepoznati na ulici. Straga u oklop ugrađeno je svjetlo, za jasnu vidljivost. Prednji dio karakteriziraju prepoznatljiva dvostruka svjetla.

Praktičnost i komfor

Komforna zona: dvostruko sjedalo, integrirane ručka i oslonci za noge. 4-taktni agregat generira snagu i povesti će Vas tamo gdje Vi to želite: Ispod sjedala možete pohraniti integralnu kacigu ili torbu sa neophodnim stvarima. Ispred vozačevih koljena smještena je kuka za vrećice.

Pregledna digitalna instrument tabla

Za potpuno povjerenje u ovaj stroj, Neo's 4 prikazuje sve potrebne informacije. S pozadinskim plavim osvjetljenjem, digitalna instrument tabla karakterizira pokazivač goriva, sat, brzinomjer i signalna upozorenja.

Detalji:

  • Pametan urbani skuter
  • Tekućinom hlađeni, 4-taktni agregat od 50 ccm
  • Niska potrošnja goriva i male emisije plinova
  • Aluminijski naplatci opremljeni 12-inčnim gumama
  • UBS (Unified Braking System) sustav nudi kontrolu
  • Otmjena instrument tabla sa plavim pozadinskim osvjetljenjem
  • Prepoznatljiva dvostruka prednja svjetla
  • Elegantni oklopi
  • Spremište ispod sjedala

Detaljnije karakteristike i tehničke specifikacije pogledajte ovdje.

Cijena

Neo's 4T
18.990 Kn (s PDV-om) - za gotovinsko plaćanje

Specifikacije