Yamaha  Neo's 2T

Cijena:16.500,00kn
Neo
NeoNeoNeoNeoNeoNeoNeoNeo

Opis

Odaberite pametan i stiliziran način za vožnju po gradu. Praktičan i pouzdan, Neo’s čini svaku vožnju jednostavnom, tako da se Vi možete usredotočiti na zabavu. Neo’s je napravljen za jednostavnu vožnju, ponekad sa suputnikom, ponekad bez. Sa 50 ccm agregatom, električnim pokretanjem i automatskim prijenosom, Vi trebate samo uživati u vožnji – nema brige, nema stresa. Svojom upečatljivom prednjom maskom – sa dvostrukim prednjim svjetlima – i oklopima, Neo’s je elegantan i potpuno originalan. Druge karakteristike – kao veliko spremište ispod sjedala – možda neće privući Vašu pozornost, definitivno će Vam biti od pomoći prilikom gradske vožnje.

Skuter kao što je Neo’s zasigurno će Vam olakšati život u gradu. Zbog toga, prilikom dizajniranja Neo’s-a, naš cilj bio je spojiti praktičnost i performanse – pametan stil i tehničku izvrsnost. Želimo da Neo's bude skuter s kojim ćete se igrati. I naravno, 2-taktni agregat od 50 ccm pruža performanse i skromnu potrošnju goriva. Potrudili smo se učiniti Neo’s -a lijepim i ugodnim za vožnju. S modernim stilom, laganim i kompaktnim dizajnom te lakim rukovanjem – ovo je zaista savršen skuter za užurbani gradski život.

Dvostruka prednja svjetla

Sa upečatljivim prednjim svjetlima Neo's je odmah prepoznatljiv. Elegantno smještena u prednji oklop, pružaju jasan pogled na cestu ispred Vas. U kombinaciji sa jasnim i snažnim stražnjim svjetlom, nude vidljivost koju trebate za ugodnu vožnju danju ili noću.

Stilizirani alu naplatci

Stilizirani 12-inčni aluminijski naplatci savršeno se uklapaju u Neo's filozofiju. Sa širokim gumama, koje pružaju grip i velikom prednjom disk kočnicom (190 mm) zaustavna snaga je osigurana.

Uredna instrument tabla

Instrument tabla sa narančastim osvijetljenjem izuzetno je uredna i elegantna, sa jednostavnim i preglednim LCD zaslonom kojeg karakterizira mjerač goriva, sat, brzinomjer i svjetla upozorenja. Izvrsna ergonomija i laka čitljivost pružaju sve potrebne informacije za ugodnu i bezbrižnu vožnju.

Udobnost za dvoje

Prostrano i elegantno sjedalo za dvoje čini vožnju sa suputnikom pravim užitkom. Drške za suvozača predstavljaju dodatan komfor.

Spremište ispod sjedala

Podignite dvostruko sjedalo i otkrijte prikladno smještene poklopce spremnika goriva i ulja. Tu je također i spremište dovoljno veliko za pohranu integralne kacige ili Vaše torbe kada ste u pokretu. Kuka za prtljagu također je dostupna ispred vozačevih koljena.

Elegantan i urbani stil

Odličnog dizajna, Neo's predstavlja savršen način za gradsku vožnju – na kraju, zar nije dobar izgled dio zabave? Ispod ovih linija Neo’s je napravljen da bude pouzdan – svladava sve od urbanog stila života.

Detalji:

  • Zračno hlađeni, 2-taktni agregat od 50 ccm
  • Lagan i kompaktan za jednostavno rukovanje
  • Pametno sredstvo gradskog prijevoza
  • LCD instrument tabla
  • 190 mm prednja disk kočnica
  • Spremište ispod sjedala
  • Stilizirani 12-inčni naplatci

Cijena

Neo's 2T
15.990 kn (s PDV-om) - za gotovinsko plaćanje

Specifikacije

Agregat

Zapremina 49 ccm
Sustav hlađenja Zračno hlađenje
Tip agregata 2 takta, 1 cilindar
Promjer x hod 40.0 mm x 39.2 mm
Omjer kompresije 10.7 : 1
Max. snaga 2.09 kW @ 6.750 okr/min
Max. okretni moment 2.98 Nm @ 6.500 okr/min
Podmazivanje Automatsko miješanje
Napajanje gorivom Gurtner PY12
Spojka Automatska centrifugalna
Sustav paljenja CDI
Sustav pokretanja Električno i nožno
Sustav prijenosa Automatski, V remen
Spremnik za gorivo 6.1 lit

Šasija

Sustav prednjeg ovjesa Teleskopske vilice
Sustav stražnjeg ovjesa Njihajuća ruka
Prednja kočnica Disk od 190 mm
Stražnja kočnica Bubanj od 110 mm
Prednja guma 120 / 70 - 12
Stražnja guma 130 / 70 - 12
Hod ovjesa sprijeda 70 mm
Hod ovjesa straga 60 mm

Dimenzije

Ukupna dužina 1.840 mm
Ukupna širina 663 mm
Ukupna visina 1.118 mm
Visina sjedala 790 mm
Međuosovinski razmak 1.275 mm
Min. udaljenost od tla 146 mm
Ukupna težina 88 kg