Yamaha  F150 SUPER CIJENA!

Cijena:99.900,00kn
F150 SUPER CIJENA!
F150 SUPER CIJENA!F150 SUPER CIJENA!F150 SUPER CIJENA!F150 SUPER CIJENA!F150 SUPER CIJENA!F150 SUPER CIJENA!

Opis

Model F150 omogućava Vam potpuno opuštanje tijekom plovidbe te koristi ekološki najprihvatljiviji i najučinkovitiji pogonski agregat na tržištu.

Ova tehnologija uključuje DOHC (Double Overhead Camshaft) sustav kako bi se optimizirao proces izgaranja. Posebni sustav usisa i ispuha te EFI sustav na temelju čega se osigurava izvanredna iskoristivost goriva. Ovaj pogonski agregat u kombinaciji s mikroračunalom analizira i prilagođava smjesu goriva/zraka radi postizanja učinkovitog sagorijevanja.

PrimeStart™ sustav pokretanja i mnoge druge karakteristike – kao Yamaha Y-COP sustav protiv krađe i Trim & Tilt sustav – čine korištenje ovih vanbrodskih motora pravim užitkom.

16 ventila, DOHC, 4 redna cilindra

S dva usisna i dva ispušna ventila na svakom cilindru – i sa dvije neovisno pokretane bregaste osovine – učinkovitost usisa i ispuha su izuzetno poboljšane optimizirajući upotrebu goriva prilikom izgaranja. TCI sustav paljenja osigurava lagano pokretanje, dosljednost, dulji životni vijek svjećica i ultimativnu pouzdanost.

Novo usisno tijelo

Novi jednostruki ventil zamjenjuje set od 4 komada i radi u kombinaciji sa ECM-om kako bi se poboljšala ekonomičnost goriva i ubrzanje kao i odziv na gas u svim uvjetima rada.

Mikro-računalo ECM (Engine Control Modul)

Pouzdano mikro-računalo "mozak" je Vašeg motora. Ono neprestano nadzire sve ulazne podatke i postavke, čime omogućuje uglađen rad motora te optimalna, vremenski regulirana paljenja - kao i automatsko pokretanje alarmnih i zaštitnih sustava. Prikladno smješten priključak/konektor dopušta ovlaštenim Yamaha prodavačima utvrđivanje i detektiranje svakog problema.

Digitalni mrežni mjerači

Model F150 kompatibilan je s digitalnim mrežnim mjeračima, pružajući Vam informacije potrebne za maksimalnu učinkovitost kao i za iskorištavanje potencijala vanbrodskog motora, uključujući višenamjenski tahometar koji prikazuje br/okr pogonskog agregata, sate rada, kut trima, tlak ulja i lampice upozorenja te varijabilnu kontrolu br/okr - mjerač nadzora i potrošnje goriva koji prikazuje brzinu, kapacitet spremnika za gorivo i podatke o potrošnji goriva.

Yamaha Customer Outboard Protection (Y-COP) sustav protiv neovlaštene upotrebe i krađe

Imobilizacijski sustav "Yamaha Costumer Outboard Protection" (Y-COP) jednostavan je, lako se koristi i izuzetno je učinkovit - kompaktan i jednostavan daljinski upravljač zaključava i otključava vanbrodski motor pritiskom tipke. To sprječava neovlašteno korištenje Vašeg vanbrodskog motora i daje Vam dodatnu sigurnost kada ostavite svoje plovilo bez nadzora.

Modeli sa kontra rotacijom

Standardna instalacija s dva vanbrodska motora (oba propelera okreću se u smjeru kazaljke na satu) "vuče" plovilo u lijevu stranu što otežava upravljanje, posebno kod velikih brzina. Model F150 dostupan je s kontra-rotacijom propelera što Vam daje tzv. 'neutralno kormilo' i odličan nadzor nad plovilom.

Dvostruki sustav punjenja akumulatora - samo na F150

Poseban dvostruki sustav punjenja akumulatora omogućava istovremeno punjenje dva akumulatora, čime se osigurava dovoljno snage za pokretanje vanbrodskog motora – čak i nakon dužeg razdoblja vožnje pri malom broju okretaja.
Detalji:
  • EFI sustav za ekološku prihvatljivost, učinkovitost i ekonomičnost
  • DOHC ( Double Overhead Camshaft) sustav
  • Yamaha Customer Outboard Protection (Y-COP) sustav protiv neovlaštene upotrebe i krađe
  • PrimeStart™ sustav za jednostavno pokretanje
  • Kompatibilni s digitalnim mrežnim mjeračima
  • Modeli s kontra rotacijom propelera za dvostruku ugradnju
  • Opcijski "Tilt Limiter" sustav
  • Opcijski sustav dvostrukog punjenja akumulatora
  • Trim i Tilt sustav
  • Alternatori velike snage
  • Sustav pogona u plitkoj vodi

Detaljnije karakteristike i tehničke specifikacije pogledajte ovdje.

Cijena

F150DETL SUPER CIJENA!
99.900 Kn (s PDV-om)
FL150DETL SUPER  CIJENA!
106.500 Kn (s PDV-om)
F150DETX SUPER CIJENA!
101.900 Kn (s PDV-om)
FL150DETX SUPER CIJENA!
107.900 Kn (s PDV-om)
F150GETL SUPER CIJENA! 117.900 Kn (s PDV-om)
F150GETX SUPER CIJENA! 118.500 Kn (s PDV-om)
FL150GETX SUPER CIJENA! 118.500 Kn (s PDV-om)

Sve navedene cijene su gotovinske maloprodajne cijene.