Yamaha  F2.5

Cijena:7.200,00kn
F2.5
F2.5F2.5F2.5F2.5F2.5F2.5

Uzmi i kreni – to je tvoja prijenosna snaga!

Nevjerojatno kompaktan F2.5 savršen je način na koji možete izaći i zabaviti se na vodi te ovim motorom možete i najkraći put pretvoriti u pustolovinu u kojoj uživate.

Ovaj popularni prijenosni motor moderna izgleda čist je i tih, s brojnim značajkama prilagođenim korisniku. Sadrži mnogo revolucionarne tehnologije tvrtke Yamaha –uz veliku snagu i moć –°pruža odličnu upravljivost i okretnost. Osim toga, idealan je pomoćni motor za vlasnike jahti.

Izbor praktičnih položaja za spremanje, praktični prozirni spremnik za gorivo i jednostavne, intuitivne komande – uz veliku i udobnu ručku za prenošenje – čine ovaj 4-taktni motor najinteligentnijim izborom.

360º upravljanje

Zaplovite s F2.5 i ubrzo ćete cijeniti jednostavno rukovanje. 360º upravljanje nudi izvrsno manevriranje. To znači da je puni potisak za vožnju unazad uvijek dostupan.

Ugrađeni spremnik goriva

Praktični ugrađeni spremnik goriva izuzetno je jednostavan i ne zauzima previše prostora te Vam u plovilu ostaje više mjesta za opremu poput kutija s mamcima, dodatnog hladnjaka za piće i slično.

Snažna ručka za upravljanje

Ručka za upravljanje sa okretnim gasom nudi jednostavno rukovanje dok je bočni mjenjač također jednostavan za korištenje. Krajnji rezultat je iznimno lako manevriranje plovilom. Prekidač za gašenje s vezicom također je integriran u dizajn.

Podešavanje frikcije kod upravljanja

Vidjeti ćete kako je F2.5 nevjerojatno lagan za rukovanje zahvaljujući ručki za upravljanje i podešavanju frikcije te podešavanju gasa. Zaista jednostavno možete podesiti upravljanje i gas tijekom plovidbe, bez gubitka nadzora čak i kod većih brzina.

Yamaha idealna anti-korozivna zaštita

Potreban Vam je motor u kojeg se možete pouzdati, Yamaha vanbrodski motori poznati su po svojoj pouzdanosti i zadržavanju vrijednosti. Osim što jedinstvena YDC-30 aluminijska legura štiti vanjske dijelove motora, cinčani premaz, visokokvalitetni nehrđajući čelik i 5-slojni vanjski premaz nude dugotrajnu zaštitu iznutra i izvana.

Snažan propeler

Strong propeller and shaft

U skladu s robusnom i čvrstom konstrukcijom, F2.5 ima propeler s tri kraka osiguran rascjepkom na snažnoj pogonskoj osovini.

Detalji

 • Veća učinkovitost pri sagorijevanju i smanjene emisije
 • Sustav reguliran u 3 položaja, protiv propuštanja ulja
 • Ručica mjenjača normalnih dimenzija za jednostavan odabir brzine
 • F-N (naprijed - neutralno) brzine za jednostavno upravljanje
 • Okretanje od 360º čini manevriranje pravim užitkom
 • Velika i udobna stražnja ručka za prenošenje
 • Proziran spremnik za gorivo radi preglednosti
 • Jaka ručka s jednostavnim gasom na okretanje
 • Prilagodba frikcije za bolju upravljivost
 • Prikladan prozorčić za provjeru razine ulja
 • TCI sustav paljenja za pouzdane performanse
 • Sustav automatske dekompresije za lakše pokretanje

Detaljnije karakteristike i tehničke specifikacije pogledajte ovdje.

Cijena

F2.5BMHS
7.200 Kn (s PDV-om)
F2.5BMHL
7.300 Kn (s PDV-om)

Sve navedene cijene su maloprodajne gotovinske cijene.